Tel.: 06 - 535 320 71 info@nmusic.nl

Jouw talent is onze passie!

Corona protocol Nmusic

Update 3 februari 2021

De lockdown periode wordt verlengt tot 2 maart. Dit betekent dat wij de lessen online blijven voortzetten. Je kunt op je eigen lestijd online de les gaan volgen. Voor band repetities en opnames verlengen wij de sluiting tot 2 maart.

Update 12 januari 2021

De lockdown periode wordt verlengt tot 9 februari. Dit betekent dat wij de lessen online blijven voortzetten. Je kunt op je eigen lestijd online de les gaan volgen. Voor band repetities, opnames verlengen wij de sluiting tot 9 februari.

We wensen jullie, ondanks deze ingrijpende maatregelen, een goede tijd toe.

Team Nmusic

 

Update 14 december 2020

Naar aanleiding van de toespraak van Mark Rutte gaan wij vanaf a.s. woensdag 16 december tot maandag 18 januari dicht. Dit betekent dat wij de lessen online gaan voortzetten. Je kunt op je eigen lestijd online de les gaan volgen. De docenten zullen contact met u opnemen om af te spreken op welke manier er online les gevolgd kan worden.

Voor band repetities, opnames zijn wij vanaf morgen 15 december tot 19 januari 2021 gesloten.

We wensen jullie, ondanks deze ingrijpende maatregelen, een goede vakantie en veel gezondheid toe.

Team Nmusic

 

Update 31-10-2020:

  Zang- en Saxofoonles:

Het Rivm geeft over Zang- en Saxofoonles het volgende aan: “Het is nog niet bekend of sporten voor meer verspreiding zorgt, bijvoorbeeld door meer druppels. Hetzelfde geldt voor musici met blaasinstrumenten of zangkoren. Bij sporten en zingen komen zeker ook grote druppels vrij, net als bij schreeuwen en praten, maar niet zo veel als bij hoesten of niezen.” Bron: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/verspreiding

Wij besluiten om vanaf 2 november deze lessen deels online te gaan geven. We blijven het belangrijk vinden om persoonlijk contact te onderhouden. Aan de andere kant willen we de verspreiding van het virus tegengaan. Vandaar dat wij kiezen voor een constructie tussen online en fysiek. Wanneer er fysiek les gegeven zal worden ligt de focus op theorie, houding, tekst beleving, uitspraak, grepen, e.d. En bij de online lessen ligt de focus op praktische uitvoeringen en coaching. Op deze manier wordt er niet gezongen en gespeeld tijdens de fysieke lessen en voorkomen we verspreiding van het virus. De afspraken wanneer fysiek en online worden door de docent en de leerling gemaakt.

 

 

Update 31-08-2020:

 

We vragen je actief kennis te nemen van dit protocol, wanneer je deelneemt aan een cursus of bezoeker bent van Muziekschool Nmusic.

Het advies is om een mondmasker te dragen in de ontmoetingsruimte en de gangen van Nmusic. Dit geldt voor iedereen die ouder is dan 12 jaar. De leerlingen en bezoekers dienen zelf in het bezit te zijn van een mondmasker. Tijdens de muziekles, mogen mondmaskers af.

We wassen of reinigen onze handen voor de les

 • We houden afstand:
  • volwassen houden in alle gevallen 1,5 m afstand van elkaar
  • jongeren tot 18 jaar hoeven geen afstand te houden tot elkaar, maar wel tot volwassenen
  • kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden
  • leden van 1 huishouden hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
 • We schudden geen handen
 • We hoesten in onze elleboog
 • We raken ons gezicht niet aan
 • De leerlingen blijven buiten wachten, totdat de docent de leerling komt ophalen.
 • Ouders blijven buiten wachten.
 • Houdt de komende tijd de mail, Facebook of Instagram in de gaten voor veranderingen omtrent de lessen.

Voordat je naar muziekles komt, check je je gezondheid aan de hand van deze vragen:

 • Heb je één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
 • Heb je de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
 • Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Beantwoord je één van deze vragen met ja, of twijfel je? Dan kun je helaas niet naar de les komen. Individuele lessen kun je, indien je dit tijdig aangeeft bij jouw docent, wel online volgen.

Ook als je liever nog geen fysieke les wilt hebben, geef dit dan aan bij je docent. De mogelijkheid is er om op een digitale manier les te krijgen.

Deze protocollen zijn opgesteld aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de branchevereniging (Cultuurconnectie).

De protocollen worden aan de hand van landelijke richtlijnen up-to-date gehouden. Muziekschool Nmusic, cursist, docent zijn samen verantwoordelijk voor het naleven van de richtlijnen zodat wij gezond kunnen blijven genieten van de muzieklessen

Maatregelen

We hebben onze ruimtes corona-proof ingericht. Dat merk je onder andere aan: aangebrachte lijne en schermen, extra schoonmaak, beschikbaarheid van desinfectiemiddelen.

Alle ruimtes bij Muziekschool Nmusic worden geventileerd door ramen of deuren open te zetten en/of door mechanische ventilatie. Tussen alle lessen door worden de deuren open gezet en indien de docent dit wenst kan dit ook gedurende de les gedaan worden.