Tel.: 06 - 535 320 71 info@nmusic.nl

 

Jouw talent is onze passie!

Wij zijn nieuwsgierig naar je. Wie ben je en wat is jou passie in de muziek? En hoe kunnen wij jou helpen om jou droom te bereiken?  Dat is wat wij bij Nmusic belangrijk vinden. Als je nu wilt leren spelen/zingen wij helpen je verder. Maar heb je ook gedacht om een eigen nummer te schrijven, zelf te produceren of een band te gaan vormen? Het kan allemaal bij Nmusic. En we gaan nog een stapje verder. Ook on stage kunnen we je helpen. Wij verzorgen het licht en geluid zodat jij kunt doen waar je hart ligt…  en wil je zelf leren om live te mixen dan willen we je graag ontmoeten.

Onze visie:

“NMusic bouwt samen met u op een mensgerichte wijze en met veel passie aan muzikale talentontwikkeling”

  • Wij geloven in een mensgerichte samenwerking waarin vertrouwen en veiligheid centraal staan.
  • Wij bouwen aan brede muzikale talentontwikkeling van leerlingen, bands, concerten en opnames.
  • Wij bouwen aan die muzikale talentontwikkeling omdat dat onze passie is … samen muziek beleven!

Bertil Niezink NMusic

Als eigenaar van N-music is muziek voor Bertil Niezink zijn werk, maar bovenal zijn passie. Opgegroeid in een muzikaal gezin kreeg Bertil zijn liefde voor muziek met de paplepel ingegoten. Een studie aan het conservatorium was dan ook een logisch vervolg. Na zijn opleiding werd Bertil actief als dirigent en schrijft hij onder meer koorzettingen en eigen nummers voor koren en (gospel)bands. Als dirigent en musicus werkte Bertil samen met vele bekende namen uit de gospelwereld, zoals Marcel en Lydia Zimmer, Reni en Elisa Krijgsman, Gerald Troost en Kinga Ban. Sinds 2009 runt Bertil zijn eigen muziekstudio N-music.

Bram Regeling  NMusic

De drumlessen worden gegeven door Bram Regeling.  Bram geeft op een leuke en prettige manier les en is altijd op zoek naar een manier die aansluit bij de leerlingen. Zelf studeert Bram aan de pop academie in Enschede. Verder is hij vaste drummer bij de band: The Green Monkeys en de band ‘Your Choice”.

Binnen Nmusic heeft Bram de leiding over de afdeling studio, verhuur en de muziekschool. 

Klaas Jan Pullen NMusic

Klaasjan is zelf saxofonist en speelt onder andere Sopraan, Alt, Tenor en Bariton Sax. Zijn voorkeur gaat uit naar Alt sax en treedt hiermee ook regelmatig op. Hij heeft de opleiding Onderwijsassistent Muziek gevolgd. In deze opleiding heeft hij buiten saxofoon ook gitaar en piano lessen gevolgd. Hierdoor is hij een all round muzikant en geeft dan ook bij Nmusic pianoles.

Binnen Nmusic geeft hij les en runt hij de muziekschool.

 

Nick Puwels NMusic

Nick geeft gitaarles bij Nmusic.  Van zowel de akoestische als elektrische gitaar. Zelf speelt hij o.a. bij de band Your Choice en valt regelmatig in voor andere bandjes in de regio Hardenberg. Daarnaast volgt hij de opleiding pabo. Zijn enthousiaste manier van lesgeven werk door naar zijn leerlingen. Plezier in het leren staat bij Nick daarom hoog in het vaandel.

Mariska Veringmeier  NMusic

Mariska geeft zangles bij Nmusic. Ze studeert zang aan het Artez Popacademie & MediaMusic in Enchede. Ze treedt regelmatig op  bij fairs en festivals als Singer-songwriter. Mariska begeleid zichzelf dan met gitaar. Wat zij belangrijk vindt is persoonlijk contact om de leerling beter in zijn kracht te zetten. Vanuit deze gedachte werken aan wat de leering nodig heeft om te kunnen groeien. 

Puck Finkers  NMusic

Puck geeft zangles bij Nmusic. Ze studeert Singer- songwriter aan het Artez Popacademie & MediaMusic in Enchede. Haar eigen nummers behoren tot het genre nederpop en rock. Ze treedt regelmatig op als Singer-songwriter. Ze word begeleid door een band of ze begeleid zichzelf dan met piano of gitaar.

Daan Prins  NMusic

Daan is al meerdere jaren actief al geluidstechnicus en video producent. Het laatste beoefend hij onder de naam FilmDT producties. Hij volgt de opleiding Live Sound Education om zich verder te verdiepen in de wereld van live geluidstechniek. Verder speelt Daan in de band Yesterday.

Binnen Nmusic is Daan actief als  geluidstechnicus en verzorgt hij studio opnames.