Tel.: 06 - 535 320 71 info@nmusic.nl

Muziekles Live en Online

 

Zowel beginners als ervaren musici of zangers kunnen bij N-music terecht voor individuele begeleiding en groepslessen. Doel is altijd het (nog beter) beheersen van je instrument of je stem en het verkennen van mogelijkheden om jouw prestaties een stap verder te brengen. In alles wat we doen staat plezier in het maken van muziek en het optimaal benutten van jouw talent op de eerste plaats. 

 

Bij N-music is de eerste les gratis. En kun je direct een gratis online tour gaan doen. Zo kun je even wennen aan het instrument en kijken of het bij je past. Behoefte aan een andere les of persoonlijke coaching en begeleiding? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Simpel...

Wanneer jij je keuze hebt gemaakt en je account hebt gemaakt gaan wij voor je aan de slag. Wij zetten de cursus voor je klaar. Via de mail ontvang jij jou inlog gegevens. de docent neemt contact met je op voor online support. 

Gratis lessen

Natuurlijk hebben we ook gratis lessen voor je. Hier kun je kennis maken met de docent en instrument om te kijken of het iets voor je is!

Betaalde lessen

Met het volgen van deze lessen leer je je instrument te spelen. Maar je doet het niet alleen; wij zijn er om je tijdens de les en online verder te helpen.

Klaar om te beginnen?

Neem contact op, of meld je aan!