Tel.: 06 - 535 320 71 info@nmusic.nl

Muziek School 

Zowel beginners als ervaren musici of zangers kunnen bij N-music terecht voor individuele begeleiding en groepslessen. Doel is altijd het (nog beter) beheersen van je instrument of je stem en het verkennen van mogelijkheden om jouw prestaties een stap verder te brengen. In alles wat we doen staat plezier in het maken van muziek en het optimaal benutten van jouw talent op de eerste plaats. Bij N-music is de eerste les gratis. Zo kun je even wennen aan het instrument en kijken of het bij je past. Behoefte aan een andere les of persoonlijke coaching en begeleiding? Neem contact op voor de mogelijkheden.

N-music verzorgt de volgende lessen:

Groepslessen 

groepslessen vanaf 4 personen. De volgende lessen bieden we ook in groepen aan:

 

Gitaar

Bandvorming

 

 

Saxofoon

Zang

Duo Lessen 

Lessen voor twee of drie personen. 

 

Gitaar

Saxofoon

Piano

Drum

Zang

Individueel 

Les speciaal voor jou 

 

Gitaar

Orgel

Piano

Saxofoon

Zang

Drum

De pianolessen worden gegeven door Bertil Niezink en Klaasjan Pullen. De lessen worden individueel en in duo  gegeven en er wordt gewerkt aan speeltechniek, het lezen van notatie en het leren van akkoorden.  De piano lessen worden op een leuke en prettige manier gegeven en op een manier die aansluit bij de leerlingen.

Orgel

Het Orgel, ook wel de koning van de instrumenten genoemd en terecht! Wat een bouwwerken kom je tegen en wat een techniek zit erachter! En als je dan de registers opentrekt en je eerste akkoord neerzet voel je je de koning te rijk, wat een sound! De lessen worden individueel gegeven en er wordt gewerkt aan speeltechniek, het lezen van notatie en het leren van harmonisatie. De  lessen worden op een leuke en prettige manier gegeven en op een manier die aansluit bij de leerlingen.

 

 

Bandvorming

Speciaal voor onze leerlingen die het eerste lesjaar er op hebben zitten: De bandvormingsklas. We koppelen je aan andere leerlingen die rond het zelfde niveau zitten en kijken tevens naar de leeftijden. Je gaat iedere week aan de slag met je band. In de bandvormingsklas leer je samenspelen, verschillende stijlen spelen en ga je ook optreden!

 

Music Production

Ben jij iemand die urenlang bezig kan zijn met je eigen opnames, en ben je altijd op zoek naar nieuwe sounds? En droom je ervan om je eigen muziek te maken en uit te brengen, maar kun je nog wel wat hulp gebruiken en wil je nieuwe dingen leren?  Dan zijn de lessen Music Production bij Nmusic wel iets voor jou. Je leert precies wat nodig is om zelfstandig muziek te kunnen produceren in de muziek stijl(en) waar jij van houdt.  Door onze manier van lesgeven leer je een professionele workflow waarbij je resultaat behaalt en je tracks kunt produceren in je eigen tempo en muziekstijl.

Melvin neemt je mee in de wereld van de producer. Je leert onder andere beats en melodieën maken, effecten, volume beheersing, opbouw, vocals bewerken, plugins, exporteren en nog veel meer.

Wil jij je graag ontwikkelen in zang? En wil je graag de fijne kneepjes van het vak leren? Dan is zangles voor jou de juiste keuze. De lessen worden op een leuke en prettige manier gegeven en op een manier die aansluit bij jou!

Tijdens de lessen ga je werken aan stemtechniek, houding, ademsteun, uitspraak, expressie en dynamiek. Ook gaan we werken aan jou persoonlijke benadering en tekstbeleving zodat jij de nummers eigen maakt en op jou unieke manier kunt gaat zingen.

De saxofoonlessen worden gegeven door Klaasjan Pullen. Deze lessen worden individueel gegeven. Naast het leren van noten en speeltechnieken staat de leerling centraal.

 

Bij ons leer je de basis van het gitaarspelen. Je gaat dan aan de slag met verschillende slagjes en akkoorden, leert tokkelen, gaat noten lezen en tabs. Daarna kun je zelf een richting kiezen; leer je klassiek gitaar spelen of speel je veel liever solo’s?  Wil je jezelf begeleiden terwijl je zingt? Of als slaggitarist van een band aan de slag?

Songwriter

Hoe leuk is het om je eigen muziek te kunnen schrijven? Heb jij dit altijd al willen doen of kun je wel wat advies gebruiken? Tijdens de lessen songwriting ga je hiermee aan de slag. Hoe vertel je een verhaal in een song? Hoe versterkt de tekst, de muziek? Wanneer weten je teksten jezelf en anderen te raken en hoe breng je dit vervolgens over op je publiek? Deze dingen kom je allemaal tegen tijdens de lessen.

Speel je zelf al een instrument? Die kun je natuurlijk inzetten voor de ondersteuning van het nummer. Verder leer je alles over dingen als melodie, akkoorden, ritme, arrangement en spanningsopbouw.

De drumlessen worden gegeven door Bram Regeling. De lessen worden individueel en al duoles gegeven en er wordt gewerkt aan drumtechniek, het lezen van drumnotatie en het spelen op gehoor. Ook kunnen leerlingen bij Nmusic klaargestoomd worden voor hun drumexamen. Bram geeft op een leuke en prettige manier les en is altijd op zoek naar een manier die aansluit bij de leerlingen.