Tel.: 06 - 535 320 71 info@nmusic.nl

Reserveer online

 

Voor elk evenement hebben wij de juiste setup. Hieronder hebben we alvast een aantal opties voor je klaargezet. Het enige wat je nog hoeft in te vullen is voor de te verwachten publiek, of je graag monitoring of in ears wilt en welke lichtpakket je kiest. Je hebt dan meteen de prijs zodat je weet waar je aan toe bent. Dat is wel zo prettig. Wij zorgen voor de rest zodat je daar verder geen omkijken naar hebt.

Dit is hoe wij werken:

  1. Tijdens de voorbereiding brengen we, samen met u, in kaart wat het licht en geluidsplan gaat worden.
  2. Voor het optreden wordt alles op locatie gebracht, vakkundig geïnstalleerd en ingeregeld volgens het plan. Tijdens de uitvoering is er altijd een geluidstechnicus aanwezig die het geluid regelt.
  3. Na afloop wordt alles weer netjes opgeruimd.  Zo heeft u daar zelf geen omkijken naar.

Verhuur Licht en Geluid

Hoe nu verder?

Je heb je keuze gemaakt en wilt reserveren. Dit kan via de onderstaande link. Op het moment dat je de juiste opties hebt gekozen en jou gegevens hebt ingevuld druk je op verzoek om bevestiging. Je ziet meteen de totaalprijs zodat je snel weet waar je aan toe bent.  Zijn er nog aanvullende wensen of vragen dan kun je dit aangeven bij "bestelnotities".  Wij nemen vervolgens  contact met u op voor eventuele overleg en kijken op de datum vrij is.

Mocht dit het geval zijn dan bevestigen wij jou reservering. Je ontvangt hier een mail over van ons met een betaal link zodat je het bedrag meteen kunt overmaken. Wel zo makkelijk!