Tel.: 06 - 535 320 71 info@nmusic.nl

Je weet meteen waar je aan toe bent,

Wij verhuren licht en geluid voor al uw optredens. Zo verhuren we geluidsapparatuur voor bands, festivals, evenementen zoals beurzen, sprekersdagen, worship avonden, kerkdiensten, congressen en speciale vergaderingen. Uiteraard kun je ook als particulier geluidsapparatuur huren, bijvoorbeeld als je een feestje gaat geven, gaat trouwen of een muziekavond organiseert.

Onze prijzen voor het geluid zijn opgebouwd op basis van het aantal te verwachten gasten voor het evenement. In het bedrag zit alles inbegrepen om te kunnen optreden. Van mengtafels tot statieven, di, bekabeling, kortom, alles is aanwezig on stage. Wij zorgen voor de juiste sound wat nodig is voor het type evenement. Of het nu een enkele of dubbele set is, line array of longtrow, het uiteindelijke resultaat is waar het om gaat. 

Voor het licht hebben we 3 verschillende opties.

Standaard:

Twee keer lichtbar voor met theaterspots en par. Twee keer lichtbar achter met ledpar 56. Deze set zorgt voor een sfeer op het podium en met behulp van de spots krijgt iedereen de juiste belichting.

Uitgebreid:

Twee keer lichtbar voor met theaterspots en par. Truss achter met 8 keer ledpar en blinders. Backdrop tot 10 meter. Deze set zorgt voor meer sfeer en show op en rondom het podium.

Compleet:

Truss voor met theaterspots, par 56 en ledpar. Truss achter met ledpar, movingheads, blinders. Backdrop tot 10 meter. Deze set zorgt voor een mooie lichtshow voor je optreden. Bij deze set zit een lichttechnicus inbegrepen.

Omdat elk optreden en evenement zijn eigen eisen met zich meebrengt denken we graag met u mee om een passende oplossing te vinden voor al uw wensen.

Dit is hoe wij werken:

  1. Tijdens de voorbereiding brengen we, samen met u, in kaart wat het licht en geluidsplan gaat worden.
  2. Voor het optreden wordt alles op locatie gebracht, vakkundig geïnstalleerd en ingeregeld volgens het plan. Tijdens de uitvoering is er altijd een geluids- en licht technicus aanwezig die het geluid en licht regelt.
  3. Na afloop wordt alles weer netjes opgeruimd.  Zo heeft u daar zelf geen omkijken naar.