Tel.: 06 - 535 320 71 info@nmusic.nl

singer
songwriter

Zowel beginners als ervaren musici of zangers kunnen bij N-music terecht voor individuele begeleiding

Oefenen met

jouw band

De opnameruimte biedt plek voor grotere gezelschappen en in de regiekamer is alles aanwezig om te luisteren, bij te sturen en alles haarscherp vast te leggen.

les- of

repetitieruimte

Alle rust en ruimte om jouw talent te ontwikkelen

Workshop Digitale Mengtafel

In deze workshop staat de digitale mengtafel centraal. Digitale mengtafels hebben veel mogelijkheden en zijn zeer uitgebreid. Eigenlijk alles wat je wil kun je met digitale techniek voor elkaar krijgen. Doordat de mogelijkheden eigenlijk oneindig zijn is het ook natuurlijk een uitdaging ome het overzicht te houden. Er zijn verschillende lagen, effecten, veel meer equalizing per kanaal, de Gain struktuur is anders en de toonregeling is veel uitgebreider.

Op het gebied van monitoring zijn er ook veel meer mogelijkheden. Je hebt ten eerste al meer monitor kanalen ter beschikking en per monitor kanaal heb je ook veel meer mogelijkheden om het in te regelen. Equalizing, effecten, dca, matrix zijn zo een aantal van deze mogelijkheden.

Deze Workshop helpt je om het overzicht te houden. Je leert dat het basis principe hetzelfde is als analoog mixen, maar dan met veel meer mogelijkheden. Je maakt eerst kennis met de basis van digitaal mixen, je leert om in het complexe geheel van bron naar speaker de juiste volgorde te  volgen en voor jezelf overzichtelijk te houden. Daarbij zoomen we in op verschillende digitale mogelijkheden.

We staan stil bij de volgende onderdelen:

  • inregelen van het binnenkomende signaal
  • inregelen van de equalizer
  • inzetten van compressie middelen
  • aanmaken van groepen
  • signaal naar monitoring sturen
  • inzetten en gebruik van de effecten

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor deze workshop is de basiskennis analoge mixage nodig. We gaan in deze workshop veel meer in op de werking van digitale techniek. Daaraan wordt veel gerefereerd aan de werking van de analoge mengtafel.

Prijs: € 85,- p.p. Incl BTW

music is a world within itself,
it is a language we all understand

stevie wonder