Tel.: 06 - 535 320 71 info@nmusic.nl

singer
songwriter

Zowel beginners als ervaren musici of zangers kunnen bij N-music terecht voor individuele begeleiding

Oefenen met

jouw band

De opnameruimte biedt plek voor grotere gezelschappen en in de regiekamer is alles aanwezig om te luisteren, bij te sturen en alles haarscherp vast te leggen.

les- of

repetitieruimte

Alle rust en ruimte om jouw talent te ontwikkelen

Voor mensen die de basis trainingen doorlopen hebben of deze materie beheersen hebben we een pro training in het leven geroepen waarbij de cursist alles gaat doen.
Een training waarbij je alle theorie leert omzetten in praktijk.
De onderdelen die voorbij komen:
- Voorbereiding
- Unity gain structuur opzetten
- Toonregeling gebruiken

Dit ie een aspect waarbij veel fout gaat, men weet niet goed hoe men een geluid moet shapen om het goed te laten klinken maar vooral zijn plekje in de mix te laten krijgen, zonder dat het andere instrumenten in de weg zit.

DYNAMICS
Na het opzetten van de mix gaan we inzoomen, we gaan gebruik maken van de randapparatuur. We gaan gate's/compressors en psycho akoestische machines gebruiken om problemen op te lossen en om het geluid meer beleving mee te geven. Door dit zelf te doen wordt het begrijpen ervan steeds gemakkelijker.

EFFECTPROCESSORS
Je leert deze machines beter kennen en inzetten, we gaan wat dieper in op de vele parameters Die het mogelijk maken om dingen te programmeren en de juiste sfeer te cre�ren . Een rockband klinkt nu eenmaal anders dan een gospelband of jazz band.

De cursist is diegene die alles zelf gaat doen, wat het leer proces alleen maar bevorderd. We werken met een 24 sporen opname van een professionele band , die we rechtstreeks van de stageblok hebben opgenomen,dit om een zo natuurgetrouw beeld te geven van de werkelijkheid . Alle instrumenten komen voorbij, uitgebreid drums, gitaar , Bas , piano, synthesizer ,blazers, koor en leadzang. Er bestaat de mogelijkheid om deze training op locatie te doen ,overdag of s'avonds.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten, Even een belletje of een mailtje

Prijs:
250,- Euro p.p. Incl BTW

music is a world within itself,
it is a language we all understand

stevie wonder