Tel.: 06 - 535 320 71 info@nmusic.nl

Workshop Werking Microfoon

Welke microfoon is voor welke toepassing geschikt? Wat is het verschil tussen dynamische en condensator microfoons. En welke eigenschappen heeft een microfoon? Al deze vragen worden beantwoord in deze workshop. Kennis over microfoons en hun techniek is onmisbaar bij het versterkingsproces. Op deze manier kun je bij een instrument in een specifieke ruimte de juiste microfoon plaatsen. Je leert alles over karakteristiek, het werkingsprincipe, de maximale geluidsdruk, frequenties en het dynamisch bereik van een microfoon.

In deze workshop gaan we verschillende scenario’s bij langs. Naast het versterken van een band gaan we ook kijken naar versterken van akoestische instrumenten zoals: zang, spraak, koor, zanggroep, gitaar, vleugel, piano, viool, en blazers.

Voor wie is deze Workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over microfoons. Er is geen voorkennis of technische achtergrond voor nodig. Alles word in begrijpelijke taal en stap voor stap uitgelegd. Je hoeft zelf niks mee te nemen. Alles is aanwezig.

Deze workshop duurt 2.5 uur en wordt gegeven op de woensdagavonden van 19.30 uur tot 22.00 uur. De kosten van deze workshop bedragen per persoon  € 60,- . Bekijk de agenda wanneer deze workshop wordt gegeven.