Tel.: 06 - 535 320 71 info@nmusic.nl

Bram Regeling

De drumlessen worden gegeven door Bram Regeling. Bram geeft op een leuke en prettige manier les en is altijd op zoek naar een manier die aansluit bij de leerlingen. Zelf studeert Bram aan de pop academie in Enschede. Verder is hij vaste drummer bij de band: The Green Monkeys en de band ‘Your Choice”.

Klaas Jan Pullen

Klaasjan is zelf saxofonist en speelt onder andere Sopraan, Alt, Tenor en Bariton Sax. Zijn voorkeur gaat uit naar Alt sax en treedt hiermee ook regelmatig op. Hij heeft de opleiding Onderwijsassistent Muziek gevolgd. In deze opleiding heeft hij buiten saxofoon ook gitaar en piano lessen gevolgd. Hierdoor is hij een all round muzikant en geeft dan ook bij Nmusic pianoles.

Bertil Niezink

De Orgel-, piano- en zanglessen worden gegeven door Bertil Niezink. Bertil heeft twee muziekstudies doorlopen en is gespecialiseerd in orgel, piano, koordirectie en zang. Hij is dirigent van drie koren en is docent muziek aan het Greijdanus college. Verder is hij eigenaar van Nmusic en is hij vaste toetsenist van de band “Your Choice”.

Mariska Veringmeier

Mariska geeft zangles bij Nmusic. Ze studeert zang aan het Artez Popacademie & MediaMusic in Enchede. Ze treedt regelmatig op  bij fairs en festivals als Singer-songwriter. Mariska begeleid zichzelf dan met gitaar. Wat zij belangrijk vindt is persoonlijk contact om de leerling beter in zijn kracht te zetten. Vanuit deze gedachte werken aan wat de leering nodig heeft om te kunnen groeien. 

Puck Finkers

Puck geeft zangles bij Nmusic. Puck studeert Singer- Songwriter aan het Artez Conservatorium in Enschede.

Nick Pouwels

Nick geeft gitaarles bij Nmusic.  Van zowel de akoestische als elektrische gitaar. Zelf speelt hij o.a. bij de band Your Choice en valt regelmatig in voor andere bandjes in de regio Hardenberg. Daarnaast volgt hij de opleiding pabo. Zijn enthousiaste manier van lesgeven werk door naar zijn leerlingen. Plezier in het leren staat bij Nick daarom hoog in het vaandel.