NmusicVeelgestelde vragen

 • Zijn de lessen geschikt voor alle leeftijden?

  Ja, de lessen zijn geschikt voor alle leeftijden. Het beste om te beginnen is vanaf 8 jaar. Op een jongere leeftijd zou ook kunnen maar dat is afhankelijk van de leerling zelf.  De lessen zijn dus ook geschikt voor volwassenen.

 • Hoe snel kan ik starten met de lessen?

  Wanneer er plek is kun je meteen beginnen. Wanneer er geen plek is zullen we dit je meteen laten weten, je komt dan op een wachtlijst. Als er een plekje vrijkomt sturen we je een bericht.

 • Is er ook een opzegtermijn?

  Ja, we hanteren een opzegtermijn van 1 maand.

 • Waarom wordt er in de vakantie geld van mijn rekening geïncasseerd?

  Onze tarieven hebben we doorberekend in 12 maandelijkse termijnen. Dit betekend dat we dus elke maand hetzelfde tarief incasseren.

 • Wat is duoles en waarom zou ik hiervoor kiezen?

  Er zijn talloze redenen waarom duo les een geweldige keuze kan zijn als je muziekles wilt nemen. Een van de belangrijkste redenen is dat het financieel aantrekkelijk is. In plaats van een individuele les, krijg je bij duo les 30 minuten les met twee personen. Dit betekent dat je de kosten van de les kunt delen, wat het een stuk betaalbaarder maakt.

  Daarnaast is duo les ook een geweldige manier om te leren van elkaar. Als je les hebt met iemand van hetzelfde niveau of van dezelfde leeftijd, kun je elkaar helpen om te leren en van elkaar te groeien. Dit kan een leuke en motiverende manier zijn om muziek te leren, en het kan ook helpen om het leerproces te versnellen.

  Bij onze muziekschool kijken we naar leeftijd en niveau bij het samenstellen van duo lessen, zodat je altijd met iemand van een vergelijkbaar niveau kunt leren. Als je op zoek bent naar een leuke en betaalbare manier om muziek te leren, dan is duo les zeker iets om te overwegen.

 • Wat is groepsles en waarom zou ik daarvoor kiezen

  Er zijn talloze redenen waarom groepsmusiclessen een geweldige keuze kunnen zijn als je muziekles wilt nemen. Zoals bij duo les, is een van de belangrijkste redenen dat het financieel aantrekkelijk is. In plaats van een individuele les van een uur, krijg je bij groepsmusiclessen 50 minuten les met vier tot zes personen. Dit betekent dat je de kosten van de les kunt delen, wat het een stuk betaalbaarder maakt.

  Daarnaast is groepsmusicles ook een geweldige manier om te leren van elkaar. Als je les hebt met mensen van hetzelfde niveau of van dezelfde leeftijd, kun je elkaar helpen om te leren en van elkaar te groeien. Dit kan een leuke en motiverende manier zijn om muziek te leren, en het kan ook helpen om het leerproces te versnellen.

  Bij onze muziekschool bieden we groepsmusiclessen aan voor verschillende instrumenten, zoals gitaar, zang, drum en meer. We kijken naar leeftijd en niveau bij het samenstellen van groepen, zodat je altijd met mensen van een vergelijkbaar niveau kunt leren. Als je op zoek bent naar een leuke en betaalbare manier om muziek te leren, dan is groepsmusicles zeker iets om te overwegen.